EMİN AĞA'dan Suç Duyurusu

Sahte çürük raporu ve ETÖ'yle ilgili yaptığı çıkışlardan dolayı gündemden düşmeyen YARSAV Başkanı Eminağaoğlu suç duyurusunda bulundu. Neden mi?

Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, kendisine gönderilen zarfta "asit" tespit edilmesi ve mektupta hakaret ve tehdit unsurları bulunması üzerine, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Eminağaoğlu, Yargıtay Başsavcılığına kendisi adına gönderilen ve içinden "toz" ve bir mektup çıkan zarfı, tahlil için Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığına gönderdi. Tahlil sonucu, zarfta "paraaminobenzoik" asit saptandı.

Mektubun hakaret ve tehdit unsurları içermesi ve zarfta asit çıkması nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Eminağaoğlu, mektup ve tahlil sonuçlarını da suç duyurusu dilekçesiyle birlikte sundu.

Medya Haberleri

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında hapis talebi
Megastar Tarkan’dan 9 günde 50 bin kişilik konser rekoru
Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı