Emet Orman İşletme Müdürlüğünden çöp toplama etkinliği

Emet Orman İşletme Müdürlüğünce KYK öğrencilerinin katılımıyla çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi.

Emet Orman İşletme Müdürlüğünce KYK öğrencilerinin katılımıyla çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi.

Emet Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ormanları korumak, çevreyi temiz tutmak, yarınlara sağlıklı ve güzel bir doğa bırakmak amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Emet Orman İşletme Şefliği sınırlarında yer alan 183 nolu bölme 11 Kasım fidan dikim sahasında dikimi yapılan fidanları çapaladılar ve çöp toplayıp, doğanın korunmasına katkı sağladılar.

Etkinlikte yaptığı konuşmada, "Doğanın bize değil, bizim doğaya ihtiyacımız var" diyen Emet Orman İşletme Şefi Nazmi Gacar, ormanları ve doğayı sevmenin önemi üzerinde durdu ve bu farkındalığın oluşması ve çocuklara ve gençlere aşılanabilesi için öğrenciler ile bu tür etkinlikler gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Etkinliğe, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen, KYK Yurt Yönetimi, Üniversite öğrencileri ve Emet Orman İşletme Müdürlüğü personeli katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan