Emet Hisarcık Orta Ölçekli Sanayi Sitesinde ikinci yatırımcı ile anlaşma sağlandı

Emet Hisarcık Orta Ölçekli Sanayi Sitesinde ev gereçleri imal edecek olan ikinci firma ile anlaşmaların tamamlandığı bildirildi.

Emet Hisarcık Orta Ölçekli Sanayi Sitesinde ev gereçleri imal edecek olan ikinci firma ile anlaşmaların tamamlandığı bildirildi.

Emet Hisarcık Orta Ölçekli Sanayi Sitesi sayesinde bölgenin ekonomi ve istihdam alanında çok büyük güç haline geleceğini söyleyen Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan," Emet, Hisarcık "bir" diyerek çıktığımız bu yolda tarihin en büyük yatırımlarını bölgemize kazandırıyoruz. Yöre halkımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Her şey bölgemizin kalkınması için" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

2026’da İş Değiştirerek Maaş Artırma Dönemi Sona Erdi
48 Milyon TL’lik Alacak İddiası: Otel Projesinde Kriz
UZMANI AÇIKLADI: SGK EMEKLİLİK DURUMUNU NEDEN İPTAL EDER
SURİYELİLER TÜRKİYE'Yİ HALA ÇOK SEVİYOR
124 yıllık çınar indirime girdi! Dükkan kapanıyor