Emektar TOFAŞ sürücüsünü kurtardı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde kontrolden çıkarak araziye devrilen otomobildeki 2 kişi kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

Kaza, Beyşehir ile Yenişarbademli ilçesini birbirine bağlayan yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Beyşehir’den Gölyaka yönüne seyir halinde olan 32 AFG 629 plakalı otomobil, Kurucuova Mahallesi yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Otomobil araziye ters döndü

Kontrolden çıkan araç yoldan çıkarak araziye devrildi ve ters döndü. Kazanın şiddetine rağmen araç içerisinde bulunan sürücü ve yolcu, büyük bir tehlike atlatmasına rağmen yaralanmadı.

Kazada can kaybı yaşanmadı

Kazayı şans eseri yara almadan atlatan iki kişi, olayın ardından kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması dikkat çekti.

Yetkililer, sürücülere özellikle kırsal ve virajlı yollarda dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KONYA'DAKİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
KONYA'NIN DEV GÖLÜ GERİ DÖNDÜ
KONYA'DA FECİ ÖLÜM
KONYA'YI TEKSASA ÇEVİRDİLER
YİNE KAVŞAK YİNE KAZA