Emekli Genelkurmay Başkanı Özkök Nikah Şahitliği Yaptı

AA İzmir Bölge Müdürlüğü muhabiri Halil Şahin ile Doğa Başkan, emekli Genelkurmay Başkanı Özkök'ün de katıldığı törenle evlendi

Emekli Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkük, Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Halil Şahin ile Doğa Başkan'ın nikah töreninde şahitlik yaptı.

Halil Şahin ile eski AA İzmir Bölge Müdürü Muammer Başkan'ın, Konak Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğünde çalışan kızı Doğa Başkan, İnciraltı Symirna Park'ta düzenlenen törenle evlendi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan tarafından kıyılan nikahta, çiftin şahitliklerini emekli Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Başsavcısı Celal Kocabaş,Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ve İbrahim Koyuncu yaptı.

Özkök ve diğer şahitler, nikah sonrası çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, nikah töreni sonunda aile cüzdanını "kadın ailenin temelidir" diyerek, geline teslim etti.

Muhabir: Ufuk Kırabalı
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kültür Sanat Haberleri

Alanya'nın yaylasında şenlik başladı
İki sanatçıya "Yaşam Boyu Onur Ödülü’’ ödülü
Dağ ve Dondurma Festivali İki Yıldızla Açıldı
Asırlık sur kalıntıları otların arasında kayboldu
3 bin yıllık Frig Vadisi yaz sezonunda ziyaretçi akınına uğruyor