Emanete "hıyanet" etmişler

Bilecik'te bir yediemin ve 2 arkadaşı, trafikten men edilmiş 40 otomobil ve 6 motosikleti, Ankara'da araçları parçalayarak satan kişilere pazarladıkları iddiasıyla tutuklandı

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Osmaneli ilçesinde bir yediemin ve 2 arkadaşı, otoparkta bulunan ve tırlarla Ankara'ya götürdükleri trafikten men edilmiş 40 otomobil ve 6 motosikleti, araçları parçalayarak satan kişilere pazarladıkları iddiasıyla tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, yediemin A.Ş, arkadaşları S.D. ve M.Ö. ile Camikebir Mahallesi'nde bulunan otoparktaki trafikten men edilmiş 40 otomobil ve 6 motosikleti, 2 ay süresince farklı zaman aralıklarında satmak için tırlara yükleyerek Ankara'ya götürdü.

Buradaki otomobilini almaya gelen bir kişinin ihbarı üzerine çalışma başlatan emniyet güçleri, şüphelileri Ankara ve Adana'da yakaladı.

Şüphelilerin ifadelerinde, otomobil ve motosikletleri, Ankara'da araçları parçalayıp satan bir kişiye pazarladıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Osmaneli Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

BEDELİ VATANDAŞA KESİLDİ
Konyalılar Erzurum'a sahip çıktı
Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"