Elmalı’da Koray Avcı rüzgarı esti

671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Koray Avcı sahne aldı.

671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Koray Avcı sahne aldı.

İki saat süren konserine "Masum Değiliz" parçası ile başlayan Koray Avcı, performansı ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Müzik şölenine "Adaletin Bu Mu Dünya', "Hoşgeldin', "Aşk Sana Benzer" şarkılarıyla devam eden başarılı sanatçı, sahnede anlattığı hikâyeleri ve samimi tavrıyla gönülleri fethetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Mabel Matiz’e 3 yıla kadar hapis talebi
Gassal Dizisinde Gülşen Özlem Tokaslan Oldu
Entübe edildi, ölüyor denildi röportaj verdi
CHP KANADINDA KILIÇ ARTIĞI POLEMİĞİ
Gönül Dağı Bu Hafta Yok