Elektrik sayacı okuyan personele köpek saldırdı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde elektrik sayacı okuma personeli, bir villanın bahçesinde bulunan köpeğin saldırması neticesinde ağır yaralandı.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde elektrik sayacı okuma personeli, bir villanın bahçesinde bulunan köpeğin saldırması neticesinde ağır yaralandı.

Olay, dün Valideköprü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.D.'ye, elektrik sayacı okumak için gittiği villanın bahçesinde köpek saldırdı. Olayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan M.D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Vinç halatı koptu, işçi ezilmekten son anda kurtuldu
Reyhanlı saldırısının faili yakalandı
FON SORUŞTURMASINDA SEVİNDİREN GELİŞME
Vatandaşlar yangını film izler gibi izledi
O ŞOFÖR FACİAYI ÖNLEMİŞ