Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği şampiyon oldu

Zonguldak U-17 ligi Play-Off B Grubu final maçında Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Kilimli Belediye Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

Zonguldak U-17 ligi Play-Off B Grubu final maçında Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Kilimli Belediye Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

Zonguldak Fener Stadı'nda oynanan final maçında 80 dakika sahada gol olmadı. 0-0 sona eren maç penaltı atışlarına kaldı. Kilimli Belediyespor'u 4-1 yenen Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği spor Türkiye Şampiyonası'na çıkmaya hak kazandı.

Final maçında Kilimli Belediyespor'u penaltı atışlarında mağlup ederek şampiyon olan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor kulübü, şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Kemal Demir ve İl Temsilcisi Metin Malkoç'dan aldılar.

Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, şampiyonluk sonrası duygularını şu şekilde ifade etti; "U-17 takımımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyor, her bir sporcumuzun alınlarından öpüyor ve başarılarının devamını diliyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu
U15 Gençler Lig'i maçında fileler 18 kez havalandı
Galatasaray’da kriz iddiaları büyüyor! Okan Buruk’un geleceği tartışılıyor
Fenerbahçe'de Şampiyonluk Ateşi: Sadettin Saran'dan 10 Milyon Euroluk Dev Prim!