Elazığlı sporculardan yüzmede Türkiye derecesi

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakalarına katılan Elazığlı sporcular, dereceler ile döndü.

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakalarına katılan Elazığlı sporcular, dereceler ile döndü.

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakaları Giresun'da düzenlendi. Müsabakalara Elazığ'ı temsil etmek üzere giden sporculardan Damla Akgün 50 metre sırtüstü stilinde Türkiye ikincisi, Yağmur Akgün ise 100 metre kelebek stilinde Türkiye üçüncüsü ve 50 metre kelebek stilinde Türkiye dördüncüsü oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, " Sporcularımız her branşta katıldıkları neredeyse tüm müsabakalarda ilimize dereceler kazandırmayı başardılar. Milli takıma seçilen birçok sporcumuz var. Yüzme branşında başarı elde eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray’dan VAR kararı sonrası sert çıkış!
İKİNCİ YENİLGİ KONYA'DAN
Okan Buruk'tan Konyaspor maçında 6 değişiklik
Levent Şahin’e ilk maçında Fatih Terim desteği
Skriniar’ın durumu kritik