Elazığ’ın 10 ilçesine spor salonu yapıldı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ'da spor salonu olmayan ilçe kalmadığını açıkladı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ'da spor salonu olmayan ilçe kalmadığını açıkladı.

Gençlik ve Spor Yatırımları çerçevesinde Elazığ merkez ve ilçelerde spor salonu inşa çalışmaları tamamlandı. Son üç yıl içerisinde spor yatırımları çerçevesinde tüm ilçelere spor salonu yapıldığı bildirildi.

10 ilçenin tamamına spor salonu yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, "Daha önce Kovancılar, Karakoçan, Arıcak ve Keban ilçelerimizde spor salonlarımızın büyük bakım ve onarımları yapılmıştı. Şimdi ise 6 ilçemizde spor salonu inşa çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. Böylelikle 10 ilçemiz spor salonuna kavuşmuş oldu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Bundesliga’ya kadın eli değdi
Konyaspor uğurlu geldi 10 maçta 7 gol attı
Konya'da o fotoğrafı çekene 30 bin lira ödül
Konya'da kupa sahibini buldu
SERDAL ADALI, SERGEN YALÇIN, CERNY VE AGBADOU, PFDK’YA SEVK EDİLDİ