Elazığ'daki patlama

Palu ilçesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden baba ile iki çocuğun cesedi otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı

ELAZIĞ (AA) - Palu ilçesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden baba ile iki çocuğun cesedi otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

İlçenin Bozçanak köyü Hanönü mezrasında meydana gelen patlamada yaşamını yitiren Çetin Yıldırım ile çocukları 3 yaşındaki Ecrin ve 9 yaşındaki Ensar Yıldırım cesetleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

Patlamanın meydana geldiği yerde yaklaşık bir buçuk metre derinliğinde iki metre genişliğinde çukur oluştuğu görüldü.

Bu arada, Elazığ'da ikamet eden Yıldırım'ın, Kovancılar ilçesindeki krom işletmesinde çalıştığı, hafta sonu tatili için ailesiyle anne ve babasının yanına geldiği öğrenildi.

 

AA

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ