Elazığ'da terör operasyonu

Terör örgütüne fitre ve zekat topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında DBP İl Başkanı'nın da bulunduğu 5 kişi savcılıkça serbest bırakıldı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Mehmet Nafiz Koç'un da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütüne "fitre" ve "zekat" topladıkları ileri sürülen kişilere yönelik operasyon başlatıldı.

Operasyonda, DBP İl Başkanı Koç ile 4 partili gözaltına alındı. 4 parti mensubu, İl Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından, DBP İl Başkanı Koç ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği savcılıkça serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

ŞEHİT YAKINI MAAŞLARINA DEV ZAM YOLDA
Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO
Beykoz Kundura’da "Başörtüsü" Krizi: İş Yeri Hekiminden Şok Mobbing İddiaları!
Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN