Elazığ’da silahlı çatışma olayına karışan suç makineleri tutuklandı

Elazığ'da sokak ortasında çatışan ve toplamda 86 suç kaydı olan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da sokak ortasında çatışan ve toplamda 86 suç kaydı olan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün merkez Ataşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı, M.Ü. ve Ö.Ö. arasında silahlı çatışma çıktı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralanın olmadığı olayda, 2 şüpheli de kullandıkları silahlarla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan ve haklarında toplam 86 suç kaydı bulunan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevin gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı