Elazığ’da magandalar sokakta silahla ateş açtı, kurşunlar 2 araca isabet etti

Elazığ'da bir sokağa araçlarla gelen magandalar, silahlarla ateş açtı. Yaralananın olmadığı olayda kurşunlar 2 otomobile isabet etti.

Elazığ'da bir sokağa araçlarla gelen magandalar, silahlarla ateş açtı. Yaralananın olmadığı olayda kurşunlar 2 otomobile isabet etti.

Olay, merkeze bağlı Rızaiye Mahallesi Ertuğrul Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 2 otomobil ile gelen 4 kişi, sokakta bulunan 2 şahsa silahlarla ateş etti. Şahıslar saklanarak mermilerin hedefi olmaktan kurtulurken, şüpheliler ise kaçtı. Kurşunlar 2 araca isabet ederken, haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede 9 adet boş kovan tespit edildi.

Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Marketteki jandarma sayesinde hayata döndü
Milyonları Cebe İndirdiler: Dernek Adı Altında Dev Vurgun
28 milyon lira değerinde sahte altın ele geçirildi
Muhittin Böcek ve Ailesine Rüşvet Soruşturması: Tüm Mal Varlıklarına El Konuldu!
Antalya'daki Sır Perdesi Aralandı: Kübra Yapıcı Cinayeti Aydınlatıldı