Elazığ'da kahvede cinayet! Husumetlisiyle karşı karşıya gelince...

Elazığ’da bir şahıs husumetlisini çay ocağında silahla vurarak öldürdü.

Olay, sabah saatlerinde Elazığ merkeze bağlı İzzetpaşa Mahallesinde bulunan bir çay ocağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan S.Y. ve Burak Yalçın çay ocağında bir araya geldi.

Aralarında çıkan tartışmanın ardından S.Y., Yalçın'ı silahla ateş ederek yaraladı. Yanlışlıkla kendini de ye yaralayan S.Y. yaralı halde olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Yalçın, ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yalçın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şüpheli S.Y. ise Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

UYAP’a girip dosya kapatan zabıt katibi tutuklu kalacak
Erman Toroğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
33 yıllık Uğur Mumcu davasında yeni gelişme
İki haftadır 29 ilde düzenlenen operasyonlarda 63 FETÖ'c yakalandı
113 km hızla çarptığı aracın içine girdi