Elazığ’da Hazar İnci ve Siraz Balığı izleme çalışması yapıldı

Elazığ'da Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi çerçevesinde Hazar İnci balığı ve Siraz Balığı izleme çalışması yapıldı.

Elazığ'da Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi çerçevesinde Hazar İnci balığı ve Siraz Balığı izleme çalışması yapıldı.

Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi yapıldı. Proje çerçevesinde uluslararası öneme haiz olan Hazar Gölü sulak alanında yer alan izlemeye değer türlerden olan Hazar İnci Balığı ve Siraz Balığı türlerinin izleme çalışmalarını gerçekleştirildi.

Bölgede izleme çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI