Elazığ’da ‘Hayalet Av Araçları ve İstilacı Türler Farkındalık Projesi’ çalıştayı

Pilot 10 ilden biri olarak seçilen Elazığ'da "Hayalet Av Araçları ve İstilacı Türler Farkındalık Projesi" çalıştayı düzenlendi

Pilot 10 ilden biri olarak seçilen Elazığ'da "Hayalet Av Araçları ve İstilacı Türler Farkındalık Projesi" çalıştayı düzenlendi

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından pilot 10 ilden biri olarak seçilen Elazığ'da "Hayalet Av Araçları ve İstilacı Türler Farkındalık Projesi" çalıştayı düzenlendi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde yapılan çalıştay, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Abdulkadir Akkan, BSGM Biyoçeşitlilik ve Çevre Koordinatörü Derya Özcan, Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden Prof. Dr. Şerife Gülsün Kırankaya, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinden Doç. Dr. Cüneyt Kaya, Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesinden Prof. Dr. Güler Ekmekçi'nin katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen toplantı da alanında uzman akademisyenler tarafından hayalet av araçları ve istilacı türler hakkında bilgiler verilirken yapılan çalışmalar hakkında da sunumlar gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Niğde esnafına nefes olacak proje
MALİYE'DE REKOR YILI
FİLLER TEPİŞTİ YATIRIMCI EZİLDİ
YEMEK SİPARİŞLERİNDE YENİ DÖNEM
TEBLİGATLAR GİDİYOR! 7191 TL ŞOKU