Elazığ’da bin 818 araç sürücüsü mesajla uyarıldı

Elazığ'da korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında taşıma hizmetlerinde kullanılan bin 818 araç sahibi polis tarafından mesaj yoluyla uyarıldı.

Elazığ'da korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında taşıma hizmetlerinde kullanılan bin 818 araç sahibi polis tarafından mesaj yoluyla uyarıldı.

Çin'de başlayıp dünyaya yayılan korona virüs salgını nedeniyle Türkiye'de de alınan tedbirler arttırılarak devam ediyor. Bu kapsamda ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da İçişleri Bakanlığı'nın il ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirlerarası çalışan toplu taşıma araçlarının yüzde 50 oranında yolcu kabul edilmesiyle ilgili çalışma yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi tarafından kent genelinde toplu taşıma hizmeti veren bin 818 araç sürücüsüne SMS yoluyla genelge hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirmenin artından kentte ekiplerin denetim yapacağı aktarıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Rüzgarla 2 mil açığa sürüklenen 38 SUP’cuyu deniz polisi kurtardı
Ayakkabı ve Döviz Çalan Şüpheliler Güvenlik Kamerasıyla Yakalandı!
Kırmızı bültenle aranan 27, ulusal seviyede aranan 38 kişi yakalandı
Aynı Bacada 45 Gün Sonra İkinci Dehşet: İtfaiye Facianı Eşiğinden Döndü
Ünlü Rapçi Blok3'e Kumpas Son Anda Önlendi