Elazığ’da asayiş ve şok uygulamaları: 28 kişi tutuklandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 28 kişi tutuklandı.

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 28 kişi tutuklandı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce, kent genelinde son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespiti ile yakalanan şahıslardan 28'i, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uygulamalarda kayıp olarak aranan 20 şahıs bulunarak gerekli işlemler yapıldı.

Denetimler esnasında, 7 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 68 adet fişek ve 3 adet tüfek ele geçirildi. Ayrıca, çalıntı olduğu tespit edilen 1 adet otomobilin belirlenen sahibine teslim edildiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Akaryakıt istasyonuna daldı: Markette alışveriş yapan kişi öldü
75 yaşındaki sürücüye çarpıp kaçmıştı! Yakayı böyle ele verdi
100 kişinin katıldığı mevlit yemeğinde 30’dan fazla kişi hastanelik oldu
AHBAP Derneği'ne Yönelik Soruşturmada Bilirkişi Heyeti Kararı
Bursalı dağcı, Cilo Dağı’nın zirvesinde kayboldu