Elazığ’da ağır hasarlı binanın balkonu çöktü: 2 yaralı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde ağır hasarlı 2 katlı bir binanın söküm işlemleri sırasında balkonu çöktü.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde ağır hasarlı 2 katlı bir binanın söküm işlemleri sırasında balkonu çöktü. Meydana gelen olayda 2 işçi yaralandı.

Olay, Kovancılar ilçesine bağlı Saraybahçe köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ağır hasarlı 2 katlı binanın söküm işleri yapılırken balkonunda çökme meydana geldi. Tahtaların altında kalan 3 işçiden 2'si yaralandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 işçi, ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

TBMM’deki cinsel taciz davasında karar çıktı
21 Gün Süren Umutlu Bekleyiş Acıyla Bitti
EV, İŞ YERİ VE ARAÇLAR ARANDI
23 ilde dolandırıcılık operasyonu: 307 şüpheli yakalandı
Tutuşan atık malzemeler eve sıçramadan söndürüldü