Elazığ’da 35 kilogram kubar esrar ele geçirildi

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta 35 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilirken, konuyla alakalı 4 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta 35 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilirken, konuyla alakalı 4 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından kent genelinde uyuşturucu madde kullanımı ve sevkiyatının önlenmesine yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede ekipler, Bingöl yolu uygulama noktasında şüpheli bir aracı tespit ederek durdurdu. Durdurulan araçta yapılan aramada 52 parça halinde toplamda 35 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilirken şüpheli B.Ç. (48), yakalandı. Operasyonun genişletilmesiyle birlikte İstanbul'da 3 şüphelinin daha konuyla bağlantısı olduğu tespit edildi. Tespit edilen şüpheliler E.S (42), S.T (56) ve İ.Ö (46), düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemede uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan cezalandırılarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Virajı alamayan Kapadokya Vıp yolcu otobüsü devrildi: 23 yaralı
Hakan Çakır cinayeti davasında ceza yağdı
Aksaray'da cinsel istismar suçundan aranan şüpheli tutuklandı
İstanbul Levent’teki çatışmaya ilişkin gözaltı sayısı 12’ye yükseldi
"Orijinal" Raporlu Araç Kamyonet Çıktı!