Elazığ’a metrekareye 55 kilogram yağış düştü

Bölge genelinde etkili olan yağışlar sonrasında son 24 saat içerisinde Elazığ'da metrekareye 55.2 kilogram yağış düştü.

Bölge genelinde etkili olan yağışlar sonrasında son 24 saat içerisinde Elazığ'da metrekareye 55.2 kilogram yağış düştü.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak ve kuvvetli sağanak yağış uyarısı Elazığ başta olmak üzere bölge genelinde etkili oldu. Son 24 saat içerisinde metrekareye Elazığ'da 55.2, Malatya'ya 42.6, Adıyaman'a 70.8, Bingöl'e 32.6 ve Tunceli'ye 41.4 kilogram yağış düştü.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yağışların Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli, Adıyaman, Elazığ, Malatya çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan