Elazığ, U22 Boks Şampiyonasına 7 sporcuyla katılacak

Kocaeli'nde 3-10 Eylül tarihleri arası düzenlenecek olan U22 Türkiye Boks Şampiyonasına Elazığ 4 takım ve 7 sporcuyla katılacak.

Kocaeli'nde 3-10 Eylül tarihleri arası düzenlenecek olan U22 Türkiye Boks Şampiyonasına Elazığ 4 takım ve 7 sporcuyla katılacak.

U22 Türkiye Boks Şampiyonası 3-10 Eylül tarihleri arası Kocaeli'nde düzenlenecek. Türkiye genelinde geniş bir katılımın beklendiği şampiyonaya Elazığ'dan 7 sporcu katılacak. Milli takım antrenörü Cemil Döndü nezaretinde hazırlıklarına Elazığ'da devam eden sporcular, organizasyondan madalyalarla ayrılmak istiyor.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve sporcularından turnuvada madalyalar almasını beklediğini ifade eden antrenör Cemil Döndü, "Elazığ Belediyespor, Telekomspor, Elazığ GSB ve Cemil Döndü boks takımından 7 sporcumuz ringe çıkacak. Organizasyon için kafilemiz 1 Eylülde Kocaeli'de olacak. Sporcumuz Gizem Özer de Güney Kore'den Kocaeli'ye gelerek şampiyonaya katılacak. Sporcularımızdan umutluyuz ve madalyalar bekliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

DÜNYA KUPASI'NDA ZORLU BAŞLANGIÇ
İskoçya, 28 yıl sonra katıldığı Dünya Kupası’na galibiyetle başladı
Yeni başkanını seçen Fenerbahçe iyi başlamadı
Bologna'nın Yeni Hedefi Jayden Oosterwolde
Acun Ilıcalı devreye girip Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak! Jakirovic sesleri