Elazığ Belediyesi’nden bayramda ücretsiz ulaşım hizmeti

Elazığ Belediyesi, üç günlük bayram süresi boyunca ulaşım hizmetini ücretsiz sunacak.

Elazığ Belediyesi, üç günlük bayram süresi boyunca ulaşım hizmetini ücretsiz sunacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Elazığ Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram yaşamaları adına gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın aile ve mezarlık ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmeleri adına Elazığ Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçları Ramazan Bayramı süresince (21-22-23 Nisan) ücretsiz hizmet verecek" denildi.

Ayrıca yapılan açıklamada arife günü de mezarlık ziyaretinde bulunacak vatandaşlar için Asri, Harput ve Gülmez Mezarlıklarına ulaşım hizmetlerinin ücretsiz sunulacağı kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan