El emeği ürünlerini yıl sonu sergisiyle görücüye çıkarttılar

Dalaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri, el emeği ürünlerini düzenlenen yıl sonu sergisinde görücüye çıkarttı.

Dalaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri, el emeği ürünlerini düzenlenen yıl sonu sergisinde görücüye çıkarttı.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Dalaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıl sonu sergisinin açılış töreni gerçekleştirildi. Sergide, Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içerisinde gerçekleştirdiği el sanatları ve resim gibi çalışmalar sergilendi. Serginin açılış törenine eşi Dr. Derya Yakuta ile birlikte katılan Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, sergideki eserleri yakından inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kursiyerlerin yeteneklerini takdir ve teşekkür eden Kaymakam Yakuta, görücüye çıkan eserleri tek tek incelerken, kursiyerler ile sohbet etti. Ayrıca törende, sanatın ve el emeğinin önemine vurgu yapılırken, Halk Eğitim Merkezi'nin kurslarının bireylere eğitim ve yeteneklerini geliştirme imkanı sunduğu ifade edildi.

Açılış törenine, Kaymakam Yakuta ve eşi Dr. Derya Yakuta'nın yanı sıra Garnizon Komutanı, Belediye Başkan Yardımcısı, Kurum Amirleri, Siyasi parti temsilcileri ve birçok vatandaş da katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Ercan Kesal Antalya'da kitap imzaladı
KONYA BOZKIRINDAN NEMRUT ZİRVESİNE
Konya’dan Afyon’a Gizemli Yolculuk: Onur Akbaş’ın Yeni Romanı Çıktı!
Süleyman Soylu film galasında ortaya çıktı
3 DÖNEM TEK VÜCUTTA