Ekşi Sözlük’ün ’ayaklanma’ içeriği Başsavcılığı harekete geçirdi

Ekşi Sözlük'teki 'halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor' başlıklı içerik hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'suç işlemeye tahrik' ve 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlarından soruşturma başlatıldı

Ekşi Sözlük isimli sitede "halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor" başlıklı içerik hakkında soruşturma başlatıldı.

Ekşi Sözlük isimli sosyal paylaşım sitesinde yer alan, "halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor" başlıklı içerik hakkında, başlık ve altında yer alan paylaşımlarda suç unsuru içeren ifadeler bulunduğu tespit edilerek, şüpheliler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "suç işlemeye tahrik" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlarından resen soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kendini Savcı Olarak Tanıtan Yolcu Hakkında Yeni Karar
Muhittin Böcek’ten Bakan Akın Gürlek’e Çağrı: Özel Hayatım Sızdırıldı!
Topkapı Sarayı'nda 6 Yıllık Gizem Çözüldü: Harem'in Kalbi İlk Kez Kapılarını Açtı!
Kübra Yapıcı’nın Son Doğum Günü Görüntüleri Yürekleri Sızlattı
16 yaşındaki çocuk evde vurulmuş halde ölü bulundu