Ekonomide kritik toplantı İstanbul’da başladı

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, İstanbul'da Bankalar Birliği ile görüşmek için birliğin merkezinde bir araya geldi

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, İstanbul'da Bankalar Birliği ile görüşmek için birliğin merkezine giriş yaptı. Kritik toplantı başladı.

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ekonomide yaşanan son gelişmeleri değerlendirmek üzere Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Alpaslan Çakar ve bankaların genel müdürleriyle bir araya geliyor. Türkiye Bankalar Birliği binasında düzenlenen toplantıya bankaların genel müdürlerinin ardından Kavcıoğlu giriş yaptı. Kavcıoğlu toplantı öncesi bir açıklama yapmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Trafikte ÖTV İndirimi Masada: Araçlar Yenileniyor mu?
PATRON ÖZEL HAYATA KARIŞABİLİR Mİ? EMSAL KARAR!
DERELERDEN MAAŞLARINI ÇIKARIYORLAR
İHRACATÇI FİRMALARA MÜJDELİ HABER GELDİ
İhracatta Ankara Sürprizi: Rekor Artışla Zirveye İlerliyor