Ekonomi yazarı Güngör Uras'ın vefatı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun:- "Sanayiye, tarıma, üretime, tasarrufa vurgu yapan, planlı ekonominin ve büyümenin önemine her daim dikkat çeken bir isimdi. Mekanı cennet olsun"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yaşamını yitiren ekonomi yazarı Prof. Dr. Güngör Uras'ın, sanayiye, tarıma, üretime, tasarrufa vurgu yapan, planlı ekonominin ve büyümenin önemine dikkati çeken bir isim olduğunu belirterek, Uras'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Altun, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Uras'ın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendiğini kaydetti.

Uras'a Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyen Altun, "Sanayiye, tarıma, üretime, tasarrufa vurgu yapan, planlı ekonominin ve büyümenin önemine her daim dikkat çeken bir isimdi. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN