Ekmeleddin İhsanoğlu'nun AK Parti'den randevu talebi

İhsanoğlu'nun randevu talebinin ret edilmediği, Başbakan Erdoğan'ın bugün için programının müsait olmadığının bildirildiği öğrenildi

ANKARA (AA) - CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak önerdiği Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, AK Parti'den istediği randevunun ret edildiği bilgisinin doğru olmadığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programı müsait olmadığı bilgisinin kendisine iletildiği öğrenildi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İhsanoğlu'nun AK Parti'yi ziyareti için, dün telefonla randevu talebinde bulunulduğu öğrenildi. 

Randevu talebi üzerine Başbakan Erdoğan'ın bugünkü programının müsait olmadığı bilgisinin İhsanoğlu'na bildirildiği, randevu talebine ret ya da kabul diye nitelenebilecek bir durumun söz konusu olmadığı kaydedildi. 

Politika Haberleri

YENİ PARTİ'YE İKİ İSİM İHTİMALİ
BERAT ALBAYRAK YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI
YENİ PARTİ'NİN ADI DEĞİŞECEK Mİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul Havalimanı'nda Rekor Bildirisi
YENİ Parti’nin 50 günlük kampanyasında dikkat çeken rakam