Ekmek teknesi alev alev yandı: Kendisi söndürdü

Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde faaliyet gösteren bir mısırcı dükkanı henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı.

Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde faaliyet gösteren bir mısırcı dükkanı henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Dükkanı alevler içerisinde kalan esnaf kendi çabası ile yangını söndürürken çevrede büyük panik yaşandı.

Yangın, İzzet Baysal Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzzet Baysal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir mısırcı büfesinden alevler yükselmeye başladı. Sıcak havanında etkisiyle bir anda büyüyen alevler dükkanı sardı. Cadde üzerine alev alev yanan mısırcı büfesi çevrede büyük panik oluşturdu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekmek teknesi alevler içerisinde kalan esnaf kendi çabasıyla yangın söndürme tüpüyle alevleri söndürmeyi başardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise gerekli soğutma çalışmalarını yaptı. Yanan dükkanda maddi hasar meydana geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İki ilçe abluka altına alındı: Polis kuş uçurtmadı
17 yaşındaki gencin öldüğü olayda motosikletin gasp edildiği ortaya çıktı
NATO DENETİMİNDE 4 BİN KİŞİ YAKALANDI
Çakmak yüklü araç alev alev yandı
Ayşe Tokyaz Cinayeti Davası Karar Aşamasında: Duruşma Ertelendi