Ehliyetsiz direksiyona geçen 259 kişi cezayı yedi

Kayseri'de polis ekipleri tarafından trafikte tehlikeyi önleme ve huzuru sağlama adına yapılan denetimlerde; 259 ehliyetsiz sürücüye ve alkollü araç kullanan 80 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentte abartı egzoz, drift, makas atma, yüksek ses müzik gibi kamu huzurunu bozan araçlara yönelik 18-24 Eylül tarihleri arasında denetim yaptı.

Ekipler tarafından yapılan denetimlerde; 80 sürücüye alkollü araç kullanmaktan 259 sürücüye ehliyetsiz ya da belgesiz araç kullanmaktan, 380 sürücüye'kırmızı ışık ihlalinden, 469 sürücüye seyir halindeyken cep telefonu kullanmaktan, 20 sürücüye abartı egzozlu araç kullanmaktan, 2 sürücüye drift yapmaktan, 55 sürücüye makas atmaktan, 152 sürücüye yüksek sesle müzik dinlemekten ve 4 sürücüye ışık donanımı suçlarından ceza yazıldı.

Öte yandan, 38 sürücüye de modifiyeli araç suçundan cezai işlem uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Mudanya’da 4 Milyon TL’lik Altın Hırsızlığının Şifresi Çözüldü
Saplantılı eski sevgili kabusu yaşattı: Genç kadının 8 kez kalbi durdu
Eşini yastıkla boğmaya çalışan kadın hakkında uzaklaştırma kararı
Polis uygulamasında silahlar ve bıçaklar dans etti
Sağlıkta usulsüzlük operasyonunda 162 gözaltı