Ehliyetsiz araç kullanmanın bedelini canıyla ödeyecekti

Antalya'nın Serik ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Kazada yaralanan ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücüye ve araç sahibine toplam 36 bin 454 TL para cezası kesildi.

Kaza, D400 karayolu Kadıoğlu kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, D.G. idaresindeki 07 AVA 924 plakalı otomobil ile A.K'nin kullandığı 07 AHD 244 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralanan D.G., sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yapılan kontrollerde sürücü D.G'nin ehliyetsiz olduğu tespit edilirken, hem sürücüye hem de araç sahibine ayrı ayrı 18 bin 227 TL olmak üzere toplam 36 bin 454 TL idari para cezası kesildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu
Futbolda “bahis ve şike” soruşturmasında gözaltılar artıyor