Eğlence mekanlarına eş zamanlı gece baskını! Sigaraya ceza

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, Beşiktaş ve Beyoğlu'nda eğlence mekanlarına yönelik eş zamanlı denetimler gerçekleştirdi. Bir mekana sigara yasağı ihlali nedeniyle cezai işlem yapıldı

İstanbul'un Beşiktaş ve Beyoğlu ilçelerinde eğlence mekanlarına yönelik eş zamanlı denetim gerçekleştirildi. Mekanların evraklarının tek tek kontrol edildiği denetimlerde, Beyoğlu'nda bir mekana da sigara yasağından dolayı işlem yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri tarafından il genelinde eğlence mekanlarına yönelik denetimler yapıldı. Denetimlerde, eğlence mekanlarında bulunması gereken evraklar tek tek kontrol edildi.

Mekanların kurallara riayet ettiği denetlenirken mekan sahiplerine yönelik uyarılar gerçekleştirildi. Beyoğlu'nda yapılan denetimlerde polis ekipleri, bir mekana sigara yasağından dolayı cezai işlem uygulandı. Ayrıca mekanın ruhsat belgelerinin de eksik olup olmadığını kontrol etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BU MESAJA TIKLAYANIN HESABI BOŞALIYOR
Serik’te ’tefecilik’ ve ’kara para aklama’ operasyonunda 7 tutuklama
ÖZGÜR ÖZEL'E 1 MİLYON 200 BİN LİRA VERDİM
FETÖ’nün “Dijital Kamuflaj” Oyunu Deşifre Oldu: 2048 Görünümlü Falcon!
Kars'ta Şafak Vakti Kaçakçılık Operasyonu: Koçbaşlarıyla Girildi, 7 Tutuklama!