Eğitimde 2. dönem toplantısı gerçekleştirildi

Düzce'de 6 Şubat 2023 pazartesi günü 73 bin 84 öğrenci ve 5 bin 115 öğretmen ikinci dönem eğitim öğretime başlayacak.

2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönem toplantısı gerçekleştirildi.

Düzce'de 6 Şubat 2023 pazartesi günü 73 bin 84 öğrenci ve 5 bin 115 öğretmen ikinci dönem eğitim öğretime başlayacak. Eğitim öğretim dönemi öncesinde Vali Cevdet Atay başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin de katılımıyla asayiş ve trafik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda özellikle emniyet ve asayişin temin ve muhafaza edilmesi, trafik güvenliğinin arttırılmasına ilişkin çalışmaların gerçekleştirilmesi, alınması gereken ilave tedbirlerin planlanması ve denetimlerin etkin bir şekilde yapılmasının gerekliliği üzerinde duruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon'da Şok Olay: Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı Silahla Vuruldu
Dükkan kiracısı faciayı aylar önce böyle görüntülemiş
Hayat Kurtaran İtfaiyeci Kundakçı Çıktı: Eski Sevgilisi Yoğun Bakımda
İzmir paylaşımı yapan Berna Laçin, SEGBİS ile ifade verecek
Milyonluk ziynet eşyasını elleriyle dolandırıcıya verdi