Ege'de etkili olan sağanak

Son 2 günde İzmir'e metrekareye 27,5 kilogram, Aydın'a 30,6 kilogram, Manisa'ya 26,7 kilogram yağış düşerken en fazla yağış alan bölge, 103,3 kilogram ile Balıkesir'in Gömeç ilçesi oldu

İZMİR (AA) - Ege Bölgesi genelinde dün başlayan sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, etkili olmaya devam ediyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde İzmir'e metrekareye 27,5 kilogram, Aydın'a 30,6 kilogram, Manisa'ya 26,7 kilogram, Çanakkale'ye 13,2 kilogram ve Balıkesir'e 4,3 kilogram yağış düştü.

Son iki günde en fazla yağış alan bölge ise 103,3 kilogram ile Balıkesir'in Gömeç ilçesi oldu. Gökçeada 77,6 kilogram, Foça 75,2 ve Dikili 69,8 kilogramla en fazla yağış alan ilçeler arasına girdi.

Açıklamada, bugün bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde sürecek yağışların yarından itibaren etkisini kaybetmesinin beklendiği de belirtildi.



AA

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI