Ege Yapı'dan konut satış kampanyasına destek

Şirket, kampanya kapsamında Batışehir projesi satışlarında 240 ay vadede yüzde 0,79 faiz oranı uyguluyor

İSTANBUL (AA) - Ege Yapı, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katıldı.

Ege Yapı'dan yapılan açıklamada, şirketin kampanyaya Batışehir projesi ile katıldığı belirtilirken, 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar hemen teslim daire seçeneklerinin yüzde 5 peşinat, 240 ay vade ve yüzde 0,79 faiz oranıyla satıldığı kaydedildi.

Açıklamada, ödeme planlarına ek olarak, 60 ayda vade farksız yapılan satışlarda, 120 ay için yüzde 0,45 faiz oranının uygulanacağını bildirildi.

Hemen taşınılabilecek veya kiraya verilecek dairelerin 365 bin liradan başlayan fiyatlarla satışının sürdüğünün belirtildiği açıklamada, projenin, koşu parkurları, açık/kapalı spor salonları ve yüzme havuzları, sosyal tesisleri, geniş peyzaj alanları ile herkese hayatı dolu dolu yaşama şansı sunduğu anlatıldı.

AA

Ekonomi Haberleri

TCMB Faiz Kararını Açıkladı: İhtiyatlı Duruş Vurgusu
EMEKLİ SANDIĞI ZAM FARKLARI YATIYOR
Güneşte Kurutulan Torbalı Domatesi 100 Ülkeye İhraç Ediliyor
Sarı altın hasadı başladı: Yüzde 40’lık artışla 25 bin tonluk rekolte
Uludağ İçecek’ten Malatya’ya Dev Yatırım: EBRD’den Finansman Desteği