Ege Denizinde 3.6 büyüklüğünde deprem

AFAD son dakika deprem verilerine göre saat 21.01'de Ege Denizi Datça açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD son dakika deprem verilerine göre saat 21.01'de Ege Denizi Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde 51 kilometre bir deprem meydana geldi.

AFAD'dan alınan bilgiye göre, Ege Denizi, 42.21 km. Dodecanese (Yunanistan), 103.20 km. Datça (Mugla) açıklarında 21.01'de 3.6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Yerin 51 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili henüz bir olumsuzluk bildirilmedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

90 MİLYONLUK TOKİ VURGUNU
Ankara’da cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı
FARKLI YERLERDE TOPRAĞA VERİLDİLER
Kopan parmağını buz torbasıyla taşıdılar
Köpeği kurtardı, 17 yaşındaki Mehmet Can hayatını kaybetti