Edirne'de düzensiz göçmenlerin yakalanması

Yasa dışı yollardan 24 düzensiz göçmeni yurt dışına çıkarmaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

TEKİRDAĞ (AA) - Edirne'nin İpsala ilçesinde, yasa dışı yollardan 24 düzensiz göçmeni yurt dışına çıkarmaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Malkara ilçesinde "dur" ihtarına uymayan bir aracı takibe aldı ve içinde 24 düzensiz göçmen yakaladı.

Olayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsü R.D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Olay

İki gün önce Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri Malkara ilçesinde dur ihtarına uymayan bir aracı takibe almış, aracı Edirne'nin İpsala ilçesinde yakalamış 17'si Pakistan, 7'si Bangladeş uyruklu düzensiz göçmeni yakalamış ve araç sürücüsü R.D. gözaltına alınmıştı.


Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü