Edirne’de ayçiçeği tarlasında 450 kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Edirne Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde ile mücadele faaliyetleri çerçevesinde bir tarlada ayçiçeği tarlasına gizlenmiş 450 kök kenevir ele geçirdi.

Edirne Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde ile mücadele faaliyetleri çerçevesinde bir tarlada ayçiçeği tarlasına gizlenmiş 450 kök kenevir ele geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, ayçiçeği tarlasında uyuşturucu madde ekildiğine dair ihbar aldı.

Narkotik dedektör köpeği ile birlikte gerçekleştirilen operasyonda Lalapaşa ilçesinde 1 şüphelinin ayçiçeği tarlasında boyları 125-150 santimetre olan 450 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ERKEKLERİN YERİNİ KADINLAR ALDI-VİDEO HABER
Kocaeli’de 40 adrese baskın: 36 gözaltı, evler seraya çevrilmiş
Yine 19 yaşındaki genç silahla öldü
Osmangazi Köprüsü’nden atlayan kişi Fenomen Kübra Karaaslan çıktı
Genç hemşireye ne oldu?