Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a Bulgaristan'dan "fahri doktora"

Gürkan'a, Sofya Kütüphanecilik ve Bilişim Teknolojileri Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verildi

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a, Sofya Kütüphanecilik ve Bilişim Teknolojileri Üniversitesince fahri doktora unvanı verildi.

Alınan bilgiye göre, e-pazarlama ve e-iş zirvesi WEBIT Festivali için Sofya'da bulunan Belediye Başkanı Gürkan, Sofya Kütüphanecilik ve Bilişim Teknolojileri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Stoyan Denchev'i makamında ziyaret etti.

Gürkan, 2006 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve 2012 yılında dönemin Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Duran'a da aynı üniversite tarafından fahri doktora unvanı verildiğini anımsatarak, kendisine bu unvanı layık gören üniversite yönetimi ve Rektör Prof. Dr. Denchev'e teşekkür etti.

Daha sonra üniversitenin senato toplantı odasında iki ülkenin milli marşlarının çalınması sonrası Belediye Başkanı Gürkan üniversitenin onur defterini imzaladı. Ardından Rektör Denchev, Gürkan'a doktora cübbesini giydirdi.

Recep Gürkan, tören sonrası Sofya Büyükşehir Belediye Başkanı Yordanka Fandakova'yı da ziyaret etti.














AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi