Ece Mumay, İskilipli hayranları ile buluştu

İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen Dolma Turşu Çilek Festivali etkinlileri çerçevesinde ünlü şarkıcı Ece Mumay konser verdi.

İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen Dolma Turşu Çilek Festivali etkinlileri çerçevesinde ünlü şarkıcı Ece Mumay konser verdi.

Ece Mumay konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mumay sevilen şarkılarını konsere gelen binlerce vatandaşla hep bir ağızdan söyledi. Büyük bir coşkunun yaşandığı konser sonunda Belediye Başkanı Ali Sülük Ece Mumay'a çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Ali Sülük, "Gençlerimizden gelen yoğun istek üzerine, bu yıl ki festivalimizde onlar için muhteşem gençlik konseri düzenledik. Ünlü şarkıcı Ece Mumay'ı İskilipli hayranları ile buluşturduk" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Zafer Ergin rahatsızlandı seyirci Arka Sokaklar'ı sordu! Devam edecek mi?
CHP’YE “İRAN SAVAŞI” ELEŞTİRİSİ
FENERBAHÇE TARAFTARINDAN OLAY SORU
KORKU VE PANİK YAYAN HESAPLAR KAPATILDI
Ece Ronay'a TSK soruşturması