E-5 karayolunda feci ’makas’ kazası kamerada

E-5 karayolu Haramidere mevkiinde trafikte süratli bir şekilde "makas" atan otomobil sürücüsü zincirleme kazaya neden oldu.

E-5 karayolu Haramidere mevkiinde trafikte süratli bir şekilde "makas" atan otomobil sürücüsü zincirleme kazaya neden oldu. Feci kaza bir başka sürücünün araç kamerasına yansıdı.

Kaza, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü saat 19.29'da E-5 karayolu Haramidere mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde karayolunda trafik devam ettiği esnada otomobil sürücüsü süratli bir şekilde seyrederken "makas" atmak istedi. Sollama yaptığı aracın yanındaki aracı göremeyen sürücü, araca çarpınca zincirleme kaza meydana geldi. Kaza sonrası bazı araçlar ters yöne dönerken, sürücüler ise aniden frene basarak kazadan kurtulmaya çalıştı. O anlar ise araç kamerasına yansıdı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Şok Eden 'Bebek Puseti' Yöntemi: Narkotik Ekipleri Adım Adım Takip Etti!
Arkadaşını ziyarete giden genç kazada hayatını kaybetti
Borç Bunalımı Ağaca Tırmandırdı, Polis Bir Şişe Suyla İndirdi
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI
Doktora gitmek için yola çıktı, hastanenin bahçesinde hayatını kaybetti