Düzlen’deki göletler temizleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarım, hayvancılık ve kırsal kalkınmanın desteklenmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarım, hayvancılık ve kırsal kalkınmanın desteklenmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvansal üretim yapan vatandaşların ve mahalle muhtarlarının taleplerine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bulunan mevcut göletlerde bakım çalışmaları yaparak, üreticilerin göletlerden en üst düzeyde faydalanması için çalışmalarını yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre'ye bağlı Düzlen Mahallesi'nde bulunan hayvan içme suyu göletlerinde bakım, temizlik ve onarım çalışmalarına başladı. Mevcut göletlerin zaman içerisinde toprak ve balçıkla dolması, su tutma kapasitelerinin azalması ve onarım ihtiyaçları nedeniyle, mahalle muhtarının talebi üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından arazide etüt çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar sonucunda gölette temizlik ve onarım ihtiyacı olduğu ekipler tarafından tespit edildi. Yapılan etütler neticesinde oluşturulan iş programı dahilinde hayvan içme suyu göletlerinin temizlenmesi ve büyütülmesi için gerekli çalışmalar büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından başlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sürdürdüğü çalışması sonrası mevcut göletler, üreticiler için daha verimli hale getirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TRUMP'A FİLİSTİN BAYRAĞI MANZARASI
NATO'NUN ULAŞIMI TOGG'A EMANET
Ankara’da Tarihi NATO Zirvesi: Yeni Dönem Başlıyor
Lüküs Hayat'ın Zihni Göktay'ı hayatını kaybetti
Özgür Özel’den Cezaevinde Deniz Göktaş Ziyareti: O Detayları Açıkladı