DÜZELTME"OECD Genel Sekreteri Gurria, Gaziantep'e geliyor" başlıklı haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz.Saygılarımızla. AA

OECD Genel Sekreteri Gurria, Gaziantep'e geliyor- Gurria, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile düzenleyeceği basın toplantısında, tavsiye nitelikli Türkiye Ekonomik İnceleme Raporu'nu açıklayacak

GAZİANTEP (AA) - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) Genel Sekreteri Angel Gurria, Gaziantep ve Kilis'te temaslarda bulunacak.

Başbakan Yardımcısı Şimşek'in davetlisi olarak OECD Genel Sekreteri Angel Gurria ve beraberindeki heyet Cuma günü Gaziantep'e gelecek. Şimşek, OECD heyetini kentte 2 gün ağırlayacak.

OECD Genel Sekreteri Angel Gurria tavsiye nitelikli Türkiye Ekonomik İnceleme Raporu'nu, Gaziantep'te Başbakan Yardımcısı Şimşek ile düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacak.

Şimşek, raporun açıklanmasının ardından OECD heyetini, şehrin iş dünyası ve yerel yöneticileriyle buluşturacak.

Ayrıca Şimşek, OECD heyetine Kilis'te Suriyeli sığınmacıların kaldığı kampları da gezdirecek.

Bu arada Şimşek, mayıs ayındaki OECD Bakanlar Konseyi toplantısına katılmış ve bu toplantıda Türkiye raporunun Gaziantep'te açıklanmasına karar vermişti.


AA

Ekonomi Haberleri

12 DEV FABRİKADA ÜRETİM DURDU
ALTIN VE GÜMÜŞ UÇUŞTA
KONYA'DA KONUT PİYASASI HIZ KAZANDI
Türk Kahve Markası Espressolab 20 Ülkede Faaliyette
HURDA ARAÇ TEŞVİĞİNDE SON RÜTUŞLAR