DÜZELTME- "Erdoğan, şampiyon sporcuları tebrik etti" başlıklı haberimizin birinci ve üçüncü paragrafında yer alan "Zeynep Fırat Tanrıverdi" ismi "Zeynel Fırat Tanrıverdi" şeklinde kaynağından düzeltilmiştir. Haberimizi düzel

Erdoğan, şampiyon sporcuları tebrik etti

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençler ve Yıldızlar Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda birinci olan Makaralı Yay Yıldız Karışık Milli Takımı ve Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Fatma Eylül Koca ve Zeynel Fırat Tanrıverdi'yi tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Erdoğan, Okçuluk Şampiyonası'nda Makaralı Yay Yıldız Karışık Milli Takımı'nın şampiyon olması dolayısıyla, Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu'na bir tebrik telgrafı gönderdi.

Erdoğan ayrıca, Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Fatma Eylül Koca ve Zeynel Fırat Tanrıverdi'yi de birer tebrik telgrafıyla kutladı.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE