Düzce'deki silahlı kavga

Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneğinde bir kişinin tabancayla vurularak ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

DÜZCE (AA) - Düzce'de bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bayram Ç. (47) ve Ayhan S. (36), çıkarıldıkları mahkemece "kasten öldürmek suçundan" cezaevine gönderildi.

Çavuşlar Mahallesi'ndeki Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneğinde gece saatlerinde Bayram Ç. ve Ayhan S. arasında çıkan silahlı kavgada karın boşluğuna kurşun isabet eden Mehmet Zincir (47), Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı