Düzce'deki FETÖ/PDY soruşturması

Cumayeri ilçesinde gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı

DÜZCE (AA) - Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmaya ilişkin gözaltına alınan Cumayeri ilçesindeki bir öğretmen, rafting işletmecisi Şaban Y. ve Cumayeri Belediyesindeki memurluk görevinden ihraç edilen Şerif Ali K. ile Ekrem G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Şaban Y, Şerif Ali K. ve Ekrem G. tutuklandı, öğretmen ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlçede FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişinin adreslerinde yapılan aramalarda, bazı belge ve dokümanlara el konulmuştu.

AA

Gündem Haberleri

İMAMOĞLU BÖYLE SAVUNMA YAPTI
3 bin yıllık Hisar Arkeopark 2026’nın ilk ayında açılıyor
Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü