Düzce'deki arazi anlaşmazlığı kavgası

Silahlı kavgada 2 kişiyi öldüren, 3 kişiyi de yaralayan baba-oğulu yakalamak üzere başlatılan çalışmalara jandarma iz takip köpeği "Ekin" de katıldı

DÜZCE (AA) - Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde fındık bahçesi tartışması sebebiyle çıkan silahlı kavgada 2 kişiyi öldüren, 3 kişiyi yaralayan baba-oğulu yakalamak üzere başlatılan çalışmalara jandarma iz takip köpeği "Ekin" de katıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Darıyeri Mengencik köyü Hacı Mehmet Mahallesi'nde, Esma Ş, uzun yıllardan bu yana fındık bahçesindeki mahsulü toplama konusunda anlaşmazlık yaşadığı belirtilen oğlu Erol Ş. ve torunu Erdinç Ş. ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Erol Ş. ve Erdinç Ş, yanlarında getirdikleri pompalı tüfekle fındık toplayan Esma Ş. ile Hanife Ş,'yi öldürüp, Aykut Ş, Türkan Ş. ve Hatice T.'yi yaralayarak kaçtı.

Cumhuriyet savcısının inceleme yaptığı olay yerinde jandarma ekipleri, kaçan iki zanlıyı yakalamak için kurdukları ekiple bölgedeki ormanlık arazide çalışmalarını sürdürüyor.

Arama faaliyetlerine özel eğitimli jandarma iz takip köpeği "Ekin" de katıldı. Ekin, zanlıların kıyafetlerini koklayarak, arazide izleri takip ediyor.

Öte yandan tarafların geçen yıl, fındık bahçesinde jandarma ekipleri nezaretinde hasat yaptıkları öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

YouTuber Nedim Kuru fitili ateşledi: Marmara Denizi’ndeki Uçak Enkazı Aileleri Umutlandırdı
Kızını ve damadını depremde kaybetti, torunlarına annelik yapıyor
OTOYOL JANDARMASI SAHADA
TAG davası ertelendi
Sendika asgari ücreti bırakıp afet toplantısına katıldı