Düzce’de sağanak yerini kar yağışına bıraktı! Yaylada 20 santimetreye ulaştı

Düzce'de dün sabah saatlerinden itibaren gün boyu etkili olan sağanak yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Topuk Yaylası'nda kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu

Düzce'nin gözde turizm merkezlerinden birisi olan Topuk Yaylası'nda sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Etkili olan kar yağışı sonrasında bölgede tatil yapan vatandaşlar kar yağışı ile karşılaşınca bu anları video çekerek sosyal medya hesaplarına yükledi. Topuk Yaylası'nda etkili olan kar yağışı etkisini arttırarak devam ettirirken kar kalınlığı 20 santimetreye kadar ulaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Amerika’da Türk İmzası! Kar Baykuşunu Objektifine Aldı
Necdet Kökeş’ten üzen haber: Durumu kritik
Ulus’ta kar sevinci: Protokol vatandaşlarla kar topu oynadı
Beyaz örtüyle Uludağ’ın virajları görsel şölene dönüştü
Avrupa’nın En Büyük Doğal Yaşam Parkı Beyaza Büründü